Profile

Join date: Jul 15, 2022

About

Ako razmišljate o ozbiljnom shvaćanju klađenja, posebice https://www.sweetheartspatisserie.com/profile/sportska-kladionica/profile sportskog klađenja - morate odrediti što možete zaraditi i osvojiti.

To je poznavanje vašeg povrata ulaganja ili povrata ulaganja.

Potencijalna zarada koju možete ostvariti sportskim klađenjem je teoretski neograničena.

Međutim, ključno je imati dobru strategiju kako biste znali svoj ROI, a ne oslanjati se na sreću.

OSNOVE ROI-ja SPORTSKOG KLADJENJA

ROI sportskog klađenja

Povrat ulaganja (ROI) financijski je omjer koji se https://sites.google.com/view/ukupno-vs-moneyline/ koristi za procjenu koristi koju će investitor dobiti u odnosu na trošak ulaganja. Što se tiče kockanja i klađenja, ROI mjeri stvarnu dobit u usporedbi s uloženim novcem.

U sportskom klađenju, poznavanje povrata ulaganja i kontroliranje očekivanja ključni su za dugoročni uspjeh.

Sportski kladioničar ne bi se trebao oslanjati na čudesne oklade. Upamtite da je disciplina jedan od ključeva za postizanje održivog i realnog novca disciplina. Stoga, da biste bili uspješni kladioničar, trebali biste biti strateški mjereći svoj ROI s vremena na vrijeme.

IZRAČUN ROI-ja ZA SPORTSKO KLADENJE

Lako je odrediti ROI bilo kojeg https://justpaste.it/97h1c sportskog klađenja. Da biste znali ROI jednog oklada, morate podijeliti dobit s ukupnim troškom oklade ili ulaganja.

Jednostavno rečeno:

Dobit = (Povrat uloženog - Uloženi iznos)

ROI FORMULA

ProfitAmount Uloženi

Na primjer, kladili ste se u $100 na dobitnu bejzbol okladu s kvotom -110. Vjerojatno znate da bi točno ovaj odabir zaradio 190 dolara.

Zapamtite da je 48% prosječni ROI za sportske kladioničare, manje nego što biste očekivali od klađenja na bacanje novčića. Iako vas to neće učiniti bogatima preko noći, ovaj ROI vam omogućuje dugoročnu zaradu od sportskog klađenja.

Kladioničarske agencije također dobivaju vig, dio https://sco.lt/6Rp0l6 dobitka, obično oko 8-10%. Zbog toga možete primijetiti da se kladioničari često klade na tečajeve od -110. To se može vidjeti u svakom sportu, pa tako iu klađenju na boks.

Ako uložite 100 USD i izgubite, izgubit ćete u cijelosti 100 USD. S druge strane, dobivate 91 $ ako pobijedite. Čak i ako su izgledi 50/50, morate osvojiti najmanje 52,4% svog uloga da biste se izjednačili.

Da biste to učinili, trebali biste izraditi strategiju i primijeniti discipliniranu i dugoročnu metodu na svoje sportsko klađenje. Da biste maksimalno iskoristili svoj ROI, vaš bi cilj trebao biti održati stopu dobitka od 55% tijekom vremena.

Ako vam netko ponudi stopu dobitka od 60% ili više, to https://www.smore.com/5s48x je najvjerojatnije ponuda koja je predobra da bi bila istinita.

Čak i najistaknutiji kockarski sindikati i kladitelji imaju poteškoća u održavanju više od 55% dobitka tijekom vremena.

Većina uključuje napredne statističare koji koriste komplicirane statističke modele za klađenje za kockare s velikim ulozima.

Osim toga, nikada ne dijele svoje modele i strategije.

S
sportska kladionica

sportska kladionica

More actions